Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Raimon torna a València a teatre ple

El cantant de Xàtiva, Raimon, en una actuació a Barcelona

Moisés Pérez

El temps on certs cantants estaven vetats en les sales públiques per ordre del PP s'ha acabat. Amb la gira 'Raimon a casa' i les actuacions de músics en valencià al Palau de la Música la normalitat ha tornat. I la demostració que les raons donades pels antics governs populars eren ideològiques la proporciona la venda de les entrades per als concerts de Raimon al Teatre Principal de València els dies 15, 16 i 17: les entrades s'han exhaurit.

Més de 3.600 persones acudiran al breu cicle de concerts del cantautor xativí que marca una fita històrica en la música i la cultura del País Valencià, ja que més de dues dècades després una de les figures més rellevants del panorama musical valencià tornarà a realitzar una gira pels auditoris públics de la xarxa de Culturarts.

Després d'aquestes actuacions a València, Raimon actuarà a ciutats com Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Alcoi o Morella. Les cançons d'aquesta gira inclouen composions sobre versos de poetes com Salvador Espriu, Pere Quart o Ausiàs March. Però Raimon també interpretarà altres cançons com 'Al vent', convertida en un himne de protesta.

Aquesta gira és l'homenatge que el Consell que presideix Ximo Puig -que participà en la presentació de la gira- fa a un dels músics valencians més rellevants, marginat pels governs del PP. La resposta del públic és un èxit.

Etiquetas
stats