Els organitzadors de "Casa nostra, casa vostra" demanen al Govern un gran pacte social per la migració

Puigdemont rep als organitzadors de 'Casa nostra, casa vostra' a la Generalitat

Els organitzadors de la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra" s'han reunit, després de la manifestació que va acollir dissabte mig milió de persones, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. A la trobada s'ha acordat impulsar un pacte social de país que treballi per la migració i el refugi. "Hem proposat fer un front comú tots plegats per arribar fins on sigui necessari per a acollir a les persones que ens estan esperant a les fronteres d'Europa", ha explicat un dels organitzadors de la campanya, Ruben Wagensberg, a la sortida de la Generalitat. L'objectiu és trobar solucions i mecanismes per fer efectiu l'acolliment de persones refugiades que encara no han arribat i també millorar les condicions de vida de les que ja són a Catalunya.

Barcelona acoge la manifestación "más grande de Europa" a favor de los refugiados

Barcelona acull la manifestació "més gran d'Europa" a favor dels refugiats

Puigdemont s'ha compromès a tirar endavant un front comú entre institucions, entitats i ciutadania. Els organitzadors de "Casa nostra, casa vostra" han valorat positivament el compromís del govern català i esperen que "això es tradueixi en fets". El president els ha assegurat que es tornaran a reunir en un futur, tot i que encara no hi ha cap data concreta.

A la reunió també hi han assistit altres membres del govern català, com Neus Munté, Dolors Bassa, Raül Romeva, Meritxell Borràs o Toni Comín.

Etiquetas
Publicado el
19 de febrero de 2017 - 13:43 h

Descubre nuestras apps

stats