Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mas reconeix que es va reunir amb Pujol el matí que el jutge va registrar la seu de Convergència

El juez requiere al Govern que certifique el coste del 9N y lo desglose

Arturo Puente

El president Artur Mas ha reconegut aquest divendres durant la seva compareixença davant la Diputació Permanent del Parlament que dimecres passat estava reunit amb l'expresident Jordi Pujol quan el jutge va accedir a registrar la seu Convergència. Segons ha explicat, es va reunir amb l'expresident des de les 9 del matí fins a les 10:45, quan va saber que l'escorcoll s'estava produint, segons les seves paraules.

El jutge va accedir a la seu del carrer Còrsega passats uns minuts de les 10 del matí, tot i que la notícia que l'operació estava a punt de produir-se corria des de primera hora.

A més de dimecres passat, Mas ha reconegut haver-se reunit amb Pujol “quatre o cinc vegades” des que va confessar haver evadit impostos, i ha assegurat que ho tornarà a fer. El líder de Convergència ha justificat aquestes reunions assegurant que no és un delicte reunir-se amb Pujol, i ha aprofitat per preguntar-se com s'havia aconseguit aquesta informació per part dels diputats i si ha d'explicar les seves converses privades.

*En una primera versió d'aquesta noticia s'informava erròniament que la biografia de Andreu Viloca havia estat esborrada a les 9:11 hores del dimarts.

Etiquetas
stats