Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un trànsfuga deixa sense representació Ciutadans en la Diputación d'Alacant

Fernando Sepulcre, ex de Ciutadans en l’Ajuntament i la Diputació d’Alacant, en roda de premsa

Rubén Peñalba

Alacant —

El diputat provincial i edil de Ciutadans en la Diputació i l’Ajuntament d’Alacant, Fernando Sepulcre, ha anunciat que abandona el partit i passa al grup de no adscrits en ambdues institucions, arran de l’“absoluta persecució” política i mediàtica que assegura que ha patit en els últims tres dies, quan s’ha conegut una informació segons la qual va intentar que el grup provincial costejara el pagament de la revisió mecànica del seu vehicle particular.

Sepulcre ha assegurat que va venir amb la intenció de treballar “per i per a” Alacant, que la seua meta “era i és” fer realitat projectes per a la ciutat i la província, assumint encerts i errors. Per això, deixa la militància de Ciutadans per continuar aqueixa tasca, perquè, matisa, la seua prioritat no és “escalar posicions”, per la qual cosa continuarà fins al 2019, encara que li coste “cara” la decisió d’aquest dilluns.

El ja exmilitant del partit d’Albert Rivera ha remés dos correus electrònics i un burofax a la direcció del partit comunicant la seua decisió i ha registrat, en la Diputació i l’Ajuntament, la seua passada al grup de no adscrits. Precisament, la direcció del partit a Barcelona investigant ara aquestes factures a compte de la Diputació.

“Pocatraça, però honrat”

José Luis Cifuentes, portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament d’Alacant, ha explicat que confia que Sepulcre deixe també la seua acta de regidor i de diputat provincial, alhora que confirmava que en el grup municipal no sabien res de la decisió del seu ja excompany de partit i que s’han assabentat aquest mateix dilluns de la seua marxa. I tot això a pesar de reconéixer que sí que han dialogat el cap de setmana passat, “vam parlar que semblava que només es treien les notícies negatives, però no sabíem res ni teníem coneixement de la roda de premsa”.

“Ho lamente molt, a pesar de les bajanades que ha comés”, ha assenyalat el portaveu municipal de Ciutadans, que ha dit que aprecia personalment Sepulcre, de qui ha assenyalat que el veia “pocatraça, però honrat. Encara que ara potser hauré de plantejar-me les coses”.

Quant al linxament mediàtic a què s’ha referit Sepulcre, Cifuentes ha apuntat que pel grup municipal “no hi ha hagut absolutament res”. L’únic problema que ha reconegut haver tingut amb el diputat provincial va ser amb motiu de la comissió d’investigació en la Diputació: “Ací sí que vam imposar el nostre criteri, perquè jo sí que volia la comissió; ell al principi no volia, però després hi va acceptar, i res més”.

Pel que fa a la decisió de Sepulcre de no deixar l’acta de regidor, a Cifuentes li sembla “molt malament”, ja que, recorda, “es va presentar com a número tres en la llista de Ciutadans i sincerament, no crec que la sisena part dels nostres votants foren per Fernando Sepulcre”. És més, considera que hi ha hagut una clara intencionalitat electoral en la seua decisió, “si no, hauria esperat una setmana”.

Etiquetas
stats