Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La diputada Mercedes Caballero optarà a succeir Ábalos al capdavant del PSPV de la província de València

La diputada del PSPV-PSOE, Mercedes Caballero, a les Corts Valencianes.

Adolf Beltran

València —

La primera que posarà les seues cartes damunt la taula serà Mercedes Caballero. La diputada en les Corts Valencianes farà pública aquesta setmana la seua candidatura a la secretaria general del PSPV-PSOE en la província de València, càrrec en el qual aspira a succeir a José Luis Ábalos, avui secretari d'Organització del PSOE.

Caballero, que és també membre del comitè federal del PSOE, és una dirigent de màxima confiança d'Ábalos i la seua candidatura comptarà amb el suport dels seguidors del secretari general dels socialistes, Pedro Sánchez. “Comptar amb els que van estar amb Sánchez en el procés federal” és l'objectiu de Caballero, que defensarà també “la continuïtat del treball de la direcció provincial que ha liderat Ábalos, ara en un altre context”.

Mentre el portaveu de l'executiva del PSPV-PSOE i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha mostrat la seua disposició a optar a la secretaria provincial en cas que es produïra un acord entre els diversos sectors del partit, singularment entre els qui van recolzar Ximo Puig per a la seua reelecció com a líder autonòmic el passat mes de juliol, la presentació de la candidatura de Caballero obeeix al rebuig que en les bases socialistes suscita “el pasteleig” o el “repartiment de càrrecs”.

Precisament Jorge Rodríguez ha recordat aquest dilluns que és partidari d'“aconseguir candidatures de consens”. El portaveu de l'executiva que dirigeix Ximo Puig ha considerat que “té tota la legitimitat del món” qualsevol militant que vulga presentar-se i ha assenyalat a preguntes dels periodistes que Caballero és “una companya amb una llarguíssima trajectòria en el PSPV”.

Etiquetas
stats