Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Xavi Castillo actuarà a Burjassot en solidaritat amb l’AVM3J

Cartell de l'actuació de Xavi Castillo en solidaritat amb l'AVM3J

Marta Navarro / Marta Navarro

València —

L’actuació de Xavi Castillo en benefici del ‘Projecte artístic del 3 de juliol’ tindrà lloc a l’auditori de Burjassot el dia 19 de juliol a les 22 h. L’humorista col·laborarà amb l’AVM3J per tal que puga finançar una escultura en homenatge a les víctimes de  l’accident de metro del 3 de juliol de 2006.

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol ha convocat un concurs artístic per tal de seleccionar una obra que rememore a les víctimes i el que va ocórrer aquell dia, per a que no es torne a repetir. El que es reculla amb l’actuació de Castillo a Burjassot anirà destinat a aquesta causa i les entrades tindran un cost de 10€. Ja estan disponibles a www.instaticket.com i a la casa de cultura de Burjassot de 9h a 14h. També podran comprar-se en taquilla dues hores abans que comence l’espectacle.

El monument seleccionat  al concurs s’ubicarà al jardí que fa cantó en els carrers Sant Vicent i Roís de Corella de València, el lloc on va ocórrer l’accident. En aquesta web poden consultar-se els projectes finalistes. Per esbrinar el guanyador es farà una votació a la mateixa web i, a més, hi haurà la deliberació d’un jurat composat per  Manuel Borja-Villel, director del Museo Reina Sofía; Vicent Todolí, director de Hangar Bicocca de Milán; Agustín Pérez Rubio, director artístic del Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires; José Luis Pérez Pont, comisari i crític d’art; així com un representant de l’AVM3J.

També es pot participar en aquest projecte fent donacions a l’AVM3J a través de la pàgina de Verkami i rebre a canvi diverses recompenses com ara samarretes o el llibre ‘Lluitant contra l’oblit’ de la periodista Laura Ballester.

En la mateixa pàgina del projecte l’associació comunica: “Volem una intervenció artística contra l'oblit, un monument per a tota la societat valenciana, un projecte viu, que perdure en el temps i en la memòria col·lectiva. Que siga un punt de reflexió i de referència, que marque una fita de canvi en la ciutadania, que ens recorde el compromís de construir una societat millor”.

Etiquetas
stats