eldiario.es

Menú

Oltra: “La posada en marxa de la radiotelevisió pública és irrenunciable; després negociarem les possibles contingències”

La vicepresidenta del Consell assegura que la interposició del recurs no influirà en el procés d’una nova radiotelevisió pública perquè són empreses diferents

“L’empastre del PP el gestionarem en altres àmbits, no en la CVMC”, assegura Oltra

- PUBLICIDAD -
Oltra: Sin opciones de negociar el ERE de RTVV, tenemos que estar a la sentencia

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra EFE

La reobertura de la radiotelevisió pública no estarà afectada pel recurs interposat davant del TSJ valencià pel sindicat Intersindical. Almenys així ho ha assegurat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, que ha explicat en roda de premsa que l’advocacia estudia el text de la denúncia.

El sindicat d’extreballadors de RTVV ha presentat un escrit davant del Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) en què denuncia la Generalitat, RTVV i la nova CVMC per successió d’empreses. Segons diverses fonts, es podia esperar aquesta denúncia, després del canvi en la relació del Consell amb Intersindical. 

Segons el Govern valencià, RTVV i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) són empreses diferents i aquesta última, encarregada de gestionar la radiotelevisió pública, seguirà el seu camí. “L’empastre del PP –en referència a l’ERO i al tancament de la televisió– es gestionarà en un altre àmbit”.

Això no vol dir que el Consell no es veja afectat. D’ací a uns quants anys, en cas de sentència ferma, sí que hi hauria conseqüències, ha reconegut la vicepresidenta en referència a les indemnitzacions. En tot cas, “la posada en marxa és irrenunciable. Després negociarem les possibles contingències”, encara que no ha volgut aventurar-se a fer hipòtesis, atés que el recurs s’ha interposat en el TSJ a penes fa unes hores. “És una qüestió dinàmica i estem oberts a parlar-ne”, ha explicat. 

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha