eldiario.es

9

Ximo Puig: "Hem passat de ser la València de la Gürtel a ser la València de la solidaritat"

El president de la Generalitat destaca que la imatge de la Comunitat Valenciana "hui és millor i el port de València serà el port de la dignitat"

Ximo Puig insiste en ir al Senado por la financiación: "Ni PP ni PSOE ni nadie le exige al Consell cuál es su agenda"

El president de la Generalitat Ximo Puig

El rescat de 600 persones en el Mediterrani que estan sent traslladades al port de València ha protagonitzat part de la sessió de control al president de la Generalitat. Ximo Puig ha comparegut aquest dimecres en les Corts Valencianes orgullós de les mostres de solidaritat del poble valencià, que contrasten amb l'època del Govern anterior.

"La cara del passat és la constatació judicial del finançament il·legal del PP i la del present, la de la Comunitat Valenciana com la regió europea que ha fet un gest humanitari per a acollir", ha enunciat el president.

"Hem passat de la hipoteca de corrupció a l'acolliment. De la Gürtel a solidaritat. I a la paraula donada. Hui la nostra imatge és millor i el port de València serà el port de la dignitat", ha manifestat.

La líder popular Isabel Bonig ha recordat que la crisi migratòria no és nova i el president li ha replicat que l'Executiu valencià intentà un rescat en 2015, en un vaixell noliejat per Balearia, al que el Govern de Rajoy es va oposar.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha