Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Ximo Puig: “Hem passat de ser la València de la Gürtel a ser la València de la solidaritat”

El president de la Generalitat Ximo Puig

Laura Martínez

València —

0

El rescat de 600 persones en el Mediterrani que estan sent traslladades al port de València ha protagonitzat part de la sessió de control al president de la Generalitat. Ximo Puig ha comparegut aquest dimecres en les Corts Valencianes orgullós de les mostres de solidaritat del poble valencià, que contrasten amb l'època del Govern anterior.

“La cara del passat és la constatació judicial del finançament il·legal del PP i la del present, la de la Comunitat Valenciana com la regió europea que ha fet un gest humanitari per a acollir”, ha enunciat el president.

“Hem passat de la hipoteca de corrupció a l'acolliment. De la Gürtel a solidaritat. I a la paraula donada. Hui la nostra imatge és millor i el port de València serà el port de la dignitat”, ha manifestat.

La líder popular Isabel Bonig ha recordat que la crisi migratòria no és nova i el president li ha replicat que l'Executiu valencià intentà un rescat en 2015, en un vaixell noliejat per Balearia, al que el Govern de Rajoy es va oposar.

Etiquetas
stats