Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
ESPAI DE DIÀLEG | Vicent Llorens i Ramón Marrades

“Volem que la gent dels barris del voltant de la Marina la tinguen com el seu espai d'entreteniment i oci”

Sergi Pitarch

València —

El director general de la Marina València, Vicent Llorens, i el director estratègic, Ramón Marrades, conversen en Espai de diàleg sobre els seus tres anys al capdavant del consorci i el futur de la dàrsena. Tots dos directius es mostren satisfets amb la gestió en haver tornat a obtenir benefici operatiu al final de l'últim exercici. “La Marina funciona, solament ens queda resoldre el problema del deute, que depèn de les institucions que componen el consorci”, expliquen.

Llorens pretén que la Marina de València propicie l'activació productiva de l'espai per a crear llocs de treball i dinamitzar l'economia de la ciutat, “com està passant”. “Ens interessa que la gent de la ciutat i els barris que viuen al voltant de la Marina la tinguen com el seu espai d'entreteniment i oci”, afegeix. Sobre les bases dels equips de la Copa Amèrica que segueixen en peu, Llorens manté que “estan fora d'ordenació urbanística i, a llarg termini, quan els tinglados 4 i 5 estiguen rehabilitats, caldrà pensar a desmuntar aqueixes instal·lacions”. Això sí, puntualitza, traslladant les empreses que ara ocupen aqueixos espais.

Marrades revela que treballen en el projecte de definició d'un edici multifuncional que aculla oficines, un hotel i espais públics. “Quanta més altura tinga més possibilitats i sòl per a albergar activitats tindrà”, afirma el director estratègic. Marrades aposta per obrir la Marina als barris i recorda que és la primera vegada que el consorci es reuneix amb les associacions de veïns.

Etiquetas
stats