eldiario.es

Menú

El primer pressupost de Ribó supera en un 1,6% l’últim de Barberá

Les inversions s’eleven a 75 milions d’euros, un 45% més que en l’exercici actual, i cada junta de districte decidirà la destinació d’un milió d’euros

Els comptes ascendeixen a 750 milions d’euros, amb un augment de l’1% en personal i del 3% en despesa corrent

- PUBLICIDAD -
Ribó (Compromís), nuevo alcalde de Valencia con el apoyo del PSPV y València en Comú

El alcalde de Valencia, Joan Ribó, en el pleno de investidura

El nou equip de govern municipal (Compromís, PSPV i València en Comú) que encapçala Joan Ribó ja té tancats els primers pressupostos després de 24 anys de mandat de Rita Barberá (PP).

Els comptes municipals es presentaran aquest dimarts a la vesprada en el consell social de la ciutat i s’aprovaran en el ple d’aquest mes.

Segons les xifres a què ha tingut accés eldiariocv.es, el primer pressupost del tripartit ascendirà a 750 milions d’euros, un 1,6% més que l’últim aprovat per Barberá.

L’import per a inversions serà finalment de 75 milions d’euros, un 45% més que les de l’actual exercici. D’aquests, cada junta de districte decidirà la destinació final d’1 un milió d’euros.

El pressupost reflecteix un augment dels ingressos de 14 milions d’euros i un increment de la disponibilitat de 54 milions com a conseqüència d’una millora en la recaptació i de l’increment de l’impost sobre béns immobles (IBI) per a les superfícies de gran valor cadastral.

Quant al capítol I, el de personal, la despesa ascendeix a 234 milions d’euros, un 1% més que en l’exerciciactual, un augment més baix del que s’esperava (uns 2,5 milions d’euros), que fa pensar que finalment no hi haurà una gran convocatòria de places en seccions tan necessitades com la Policia Local i els Bombers.

D’altra banda, el capítol II, que és el corresponent a despesa corrent, rebrà una injecció de 10 milions d’euros (un 3%) fins als 350 milions, amb l’objectiu de millorar serveis com la neteja.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha