eldiario.es

9

València Basket es presentarà davant de la seua afició contra el Morabanc Andorra

L'accés per a la presentació del primer equip del club està inclòs en el passe de temporada

València Basket es presentarà davant de la seua afició contra el Morabanc Andorra.

València Basket es presentarà davant de la seua afició contra el Morabanc Andorra.

El València Basket realitzarà la presentació davant de la seua afició en la Fonteta en la vesprada del diumenge 17 de setembre, amb hora encara per determinar, amb els actes d'esta presentació entre els que destacarà la pujada de l'estendard de la Lliga Endesa 16-17. Segons un comunicat del club, el rival en el punt de partida de la nova temporada que suposarà esta XXIVª edició del torneig Ciutat de València serà el Morabanc Andorra.

Com ja és tradicional, abans de la disputa de la trobada, València Basket presentarà a tots els equips de pedrera i posteriorment a la seua primera plantilla per a la temporada 2017-18. Serà la primera oportunitat de veure amb la camiseta taronja en la Fonteta a les cares noves, així com de retrobar-se amb els jugadors i tècnics que es mantenen de la històrica temporada passada.

Pujada de l'estendard de la Lliga Endesa 2016-17

En la presentació, es realitzarà un dels moments més bonics conseqüència d'haver aconseguit un títol. La pujada al sostre de la Fonteta de l'estendard que immortaliltzarà la Lliga Endesa 2016-17 junt amb els altres quatre títols aconseguits per València Basket i que ja estan en el sostre del nostre pavelló.

Gratis per als abonats

L'accés per a la presentació del València Basket està inclòs en el passe de temporada, per la qual cosa tots els abonats podran veure l'inici del nou curs en la Fonteta sense cap cost addicional. A més d'esta presentació, tota la Lliga Endesa i l'Eurolliga estan incloses en el teu abonament.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha