eldiario.es

Menú

El jutge instructor del cas Nadia fixa una fiança d'1,2 milions pels pares

El pare de la menor continuarà a la presó provisional i el jutge també confirma la suspensió de la pàtria potestat

- PUBLICIDAD -
El juez instructor del caso Nadia fija una fianza de 1,2 millones para padres

El jutge instructor del cas Nadia fixa una fiança d'1,2 milions per als pares EFE

El jutjat número 1 de la Seu d'Urgell ha fixat una fiança solidària d'1.224.968,19 euros pels pares de la nena malalta d'Organyà (Lleida) Nadia Nerea, que estan acusats d'estafa per, presumptament, utilitzar la menor per aconseguir donatius que no destinaven a la seva malaltia.

Segons ha informat el Fiscal Cap de Lleida, Juan Boné, si els pares no abonen aquesta elevada quantitat es procedirà a l'embargament de béns de la parella.

L'instructor ha fixat aquesta elevada quantia de la fiança atenent al volum econòmic del presumpte frau perpetrat pels pares de la menor, que, segons els Mossos, des del 2008 haurien recaptat, a través de donatius,  918.000 euros, dels quals la família va gastar-ne 600.000.

Així mateix, el jutge instructor del cas ha confirmat en una interlocutòria  la presó provisional per al pare, Fernando Blanco, que es troba a la presó de Lleida des que el 9 de desembre passat va ser detingut després d'intentar fugir a França i escapolir-se d'un control policial a La Cerdanya.

L'instructor també ha confirmat amb una altra interlocutòria la suspensió de la pàtria potestat, que havia estat recorreguda pels pares de la nena al considerar-la desproporcionada per a un cas d'estafa.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha