Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Pintades nazis i amenaces de mort a Anna Gabriel abans d'un acte a València

Pintada d'amenaces a Gabriel, en el sòl de la UV.

Sergi Pitarch

La facultat d'Història de la Universitat de València s'ha despertat este matí amb pintades nazis i amenaces de mort contra la diputada de les CUP Anna Gabriel, que aquesta vesprada participa en una debat sobre el futur de Catalunya.

Les parets i el sòl de la facultat han aparegut plenes de simbologia nazi i una d'elles amb l'expressió amenaçadora “tir a Anna Gabriel”. Una altra de les pintades va dirigida al seu partit.

La diputada, un dels referents polítics de Catalunya, intervé aquesta vesprada a les 19 hores en el debat “Cap a la República Catalana?”, amb el també diputat del Parlament Joan José Nuet (EUiA) i el periodista valencià David Segarra. L'acte està organitzat pel sindicat d'estudiants Acontracorrent.

Les pintades ja has sigut netejades pels operaris de la Universitat de València i han traslladat els fets a la Delegació del Govern perquè garantisca la seguretat de l'acte d'aquesta vesprada.

Etiquetas
stats