eldiario.es

9

CATALUNYA

Rac1 celebra el lideratge d’audiència mentre els seus treballadors denuncien sous precaris

El gruix dels periodistes de l'emissora més escoltada de Catalunya cobra poc més de 1.000 euros mensuals

Satisfets pel lideratge d'audiència que avui els atorga l'Estudi General de Mitjans, els treballadors de Rac1 (amb 679.000 oients) reclamen a l'empresa la millora de les condicions laborals pactada l'estiu passat. Per això, alguns dels periodistes de l'emissora han aprofitat les dades de l'EGM per fer públic a través de les xarxes socials el seu conflicte amb el hashtag #totssom1000euristes.

I és que, estrelles a part, el gruix de periodistes de la cadena cobra poc més de 1.000 euros al mes. Tot i que l'estiu passat els treballadors i l'empresa del Grup Godó van signar un nou conveni que contemplava l'augment de sous, els periodistes continuen amb el salari congelat des de 2011. A més a més, les reunions que es mantenen aquests dies per aconseguir el compliment del conveni tampoc conviden a l'optimisme.

Per altra banda, Rac1 acaba de renovar algunes de les seves estrelles, como Jordi Basté i Toni Clapés. Segons fonts pròximes als periodistes, tots dos també han patit una "retallada considerable" dels seus emoluments.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha