Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Colau lamenta que PP, PSOE i C's creïn una “falsa polèmica” de la seva trobada amb l'Exèrcit

Ada Colau al Saló de l'Ensenyament

elDiario.es Catalunya

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet una “crida a la responsabilitat i el rigor” tant a mitjans de comunicació com a polítics del PP, Ciutadans i del PSOE que, segons el parer de l'alcaldessa, “han volgut crear una falsa polèmica”, en referència a la seva trobada amb representants de l'Exèrcit aquest dimecres al Saló de l'Ensenyament.

En declaracions als mitjans, Colau ha defensat que quan va comunicar als dos membres de l'armada que rebutjava la seva presència al Saló es limitava a traslladar l'acord adoptat pel plenari de Barcelona del passat mes de febrer, que, ha recordat, va en la línia del rebuig a la presència militar al Saló que va adoptar el Parlament en una moció del mes de juliol. “S'han de separar els espais”, ha tornat a reclamar l'alcaldessa.

“Han volgut fer una polèmica interessada d'on no va existir mai”, ha afirmat l'alcaldessa, que ha particularitzat en Carme Chacón, exministra de Defensa, les “crítiques interessades” d'alguns polítics del PP, el PSOE i Ciutadans. Colau ha criticat els polítics d'aquests partits perquè creu que “es dediquen a crispar”.

Colau, sense citar-los, ha fet referència a la pluja de crítiques que li han caigut des de sectors conservadors per les seves paraules d'aquest dimecres. El ministre de Defensa, Pedro Morenés i el titular de Justícia, Rafael Catalá, han considerat que el gest de Colau va ser “una falta d'educació” i “sectari”, respectivament.

Així mateix, l'alcaldessa ha agraït al tinent coronel Bruno Alonso que aquest matí hagi explicat a la Cadena Ser com va anar la trobada, ja que, segons Colau, s'allunya del relat que han fet determinats mitjans de comunicació i els esmentats partits.

Etiquetas
stats