Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Ester Quintana demana suport per trobar les imatges que mostrin l'impacte de la bala de goma

Fotograma del vídeo difós per identificar persones que tenen imatges del moment en què Ester Quintana va perdre un ull

João França

Barcelona —

El col·lectiu 15Mbcn.tv ha difós avui un vídeo que mostra dues persones que enregistraven imatges a la cruïlla del Passeig de Gràcia i la Gran Via el passat 14 de novembre en el moment en que Ester Quintana va perdre un ull per l'impacte d'una bala de goma, segons asseguren ella mateixa i els metges que l'han atès. El seu objectiu és poder contactar amb aquestes persones i recuperar les imatges enregistrades.

Aquest col·lectiu ja havia aportat noves imatges d'aquella nit que van fer que el conseller d'interior Felip Puig canviés en més d'una ocasió la seva versió dels fets. El darrer canvi es va produir recentment, amb Ramon Espadaler al capdavant de la conselleria. Espadaler va assegurar que una unitat de la Brigada Mòbil havia admès haver-se aturat al lloc dels fets, però els agents van desmentir la versió d'Interior davant del jutge.

Amb els vídeos recollits, 15Mbcn.tv i els advocats de Quintana ja van demostrar tant la presència dels Mossos en el moment del tret com que van disparar en aquella zona del Passeig de Gràcia aquella nit. No obstant, segueixen buscant la imatge definitiva que pugui mostrar el tret.

Segons un membre del col·lectiu, en les imatges que tenen recollides es poden veure moltes càmeres enregistrant el moment i confien en trobar la imatge que mostri l'impacte. Per això publiquen aquest vídeo i demanen la màxima difusió. A Twitter tracten el tema amb el hashtag #ImatgesEster.

Etiquetas
stats