Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

L'esquerra alternativa debatrà a La Llamborda sobre l'horitzó polític de Catalunya

Imatge promocional del nou programa parodiant la campanya "Envàs on vas"

elDiario.es Catalunya

El programa de debats La Llamborda arriba a la seva tretzena edició amb un especial que recupera diversos convidats que ja havien passat pel programa al llarg de l'any i mig de trajectòria de la iniciativa. Sota el títol “Catalunya on vas?” es trobaran la monja Teresa Forcades, impulsora de Procés Constituent; Gerardo Pisarello, portaveu de Guanyem Barcelona; Nuni Seva, de la Crida Constituent, vinculada a la CUP; el periodista Pere Rusiñol; l'antròpoleg Manuel Delgado, militant d'EUiA; Maria Rovira, de la Trobada Popular Municipalista, la candidatura impulsada per la CUP per a les municipals a Barcelona; i Albano Dante, editor de la revista Cafè amb Llet.

La Llamborda planteja un programa especial, amb un format diferent de l'habitual i incorporant públic per primer cop, per celebrar aquesta primera etapa oferint “un punt de vista de la informació diferent als mitjans convencionals, més proper al punt de vista de la majoria social, i allunyat de les elits econòmiques i polítiques”, com reivindiquen.

Per altra banda, aquest tretzè programa La Llamborda estrena L'Alternativa TV, un nou espai audiovisual a la xarxa al que s'incorpora aquest debat després de la seva primera etapa i que comptarà amb un nou programa (L'Alternativa) impulsat per Sicom - Solidaritat i Comunicació, Alternativas Económicas, Mongolia i la Fundació Periodisme Plural, que edita CatalunyaPlural.cat, juntament amb la Facultat de Comunicació de la UAB i el col·lectiu d'estudiants LaColumna.cat.

“Catalunya on vas?” es podrà veure en directe aquest diumenge 8 de febrer a partir de les 19h al web de La Llamborda i a CatalunyaPlural.cat.

Etiquetas
stats