Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els mossos acusats de la mort de Juan Andrés Benitez seran jutjats el 9 de maig

Mossos d'Esquadra durant una operació a Terrassa

EUROPA PRESS

L'Audiència de Barcelona ha fixat per al dilluns 9 de maig l'inici del judici contra els sis agents dels Mossos d'Esquadra acusats per la mort del veí del Raval, Juan Andrés Benítez, després d'una detenció policial a 2013, han informat a Europa Press fonts judicials.

La fiscalia va demanar fins a 11 anys de presó per delictes d'homicidi i contra la integritat moral, a més d'any i mig de presó per a dos mossos per obstrucció a la justícia, en entendre que van encobrir als seus companys.

La vista oral, amb jurat popular, té data després que el tribunal rebutgés la petició de la defensa dels mossos d'expulsar del procés a l'acusació popular exercida per l'Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans, l'única de les parts que s'oposava a un acord entre els policies, Fiscalia i la família de la víctima que evitaria el judici canvi d'una pena menor per homicidi.

Sis agents dels Mossos s'asseuran a la banqueta acusats de la mort de Juan Andrés Benítez, que va morir la matinada del 6 octubre 2013 hores després de ser detingut de manera “violenta i desproporcionada” a les portes de casa seva, mentre que altres dos seran jutjats en el mateix cas per obstrucció a la justícia, segons va concloure la jutge al final de la instrucció.

Etiquetas
stats