Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Betoret demana a Gènova la seua “mediació” davant la divisió interna en el PP valencià

El president del PP de la província de València, Vicente Betoret

Europa Press

El president del PP de la província de València i candidat a la reelecció, Vicente Betoret, ha remès una carta a la direcció nacional del PP en la qual demana la seua implicació davant la divisió interna en la província. En concret, reclama la “mediació” de Gènova per a constituir el comitè organitzador del congrés provincial.

En la missiva enviada al Departament d'Organització Betoret recorda que el congrés provincial estava fixat per als dies 3 i 4 de juny però en l'última Junta Directiva provincial que havia de convocar-ho es “va constatar la impossibilitat d'aconseguir” un acord.

Segons subratlla, en aqueixa reunió “es va evidenciar” tant la falta de consens per a aconseguir un acord sobre una “una candidatura d'unitat” com en la composició del comitè organitzador. De fet, recalca que “fins i tot es va rebutjar la proposta realitzada per aquesta direcció”.

Imatge traslladada a la ciutadania

“A més es van produir desagradables esdeveniments que desafortunadament imagine que coneixeu i que hem d'evitar que es repetisquen per la imatge que estem traslladant a l'opinió pública que, convindràs amb mi, no és la més adequada per al PP”, assenyala Betoret en la mateixa carta.

Per açò, Betoret reclama a la direcció nacional del PP que actue per a “preservar els interessos” del PP i de tots els seus militants, així com per a “protegir la imatge d'un projecte” que els està “costant molt reconstruir” en la província de València.

En concret, veu “necessària la mediació” de Gènova en la “constitució d'un comitè organitzador, la funció del qual siga dirigir els treballs d'organització del pròxim congrés provincial per al qual es fixarà una nova data de celebració”.

Reunió amb Maillo

Dimecres passat, el coordinador general del PP i responsable d'Organització, Fernando Martínez-Maillo, es va reunir en la seu nacional del PP amb els dos candidats a presidir el PP a València: Betoret i Mari Carmen Contelles, portaveu en la Diputació de València. Però en aqueixa trobada no es va produir cap avanç.

De fet, un dia després, en una entrevista en RNE, Maillo va afirmar públicament que estan “molt preocupats” per la situació del partit en la província de València i va afegir que la direcció nacional està disposada a “intervenir el que siga necessari” per a aconseguir unitat.

En ser preguntat llavors fins a quin punt està disposat a intervenir la direcció del PP per a aconseguir aqueixa unitat, Maillo va explicar que el partit té “mecanismes necessaris” per a actuar en benefici no solament del partit sinó de la dignitat dels afiliats. Al seu judici, quan es produeix una situació així “açò afecta negativament a les expectatives futures”.

Etiquetas
stats