Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Benetússer discuteix a la Conselleria les seues solucions al problema de la falta d'habitatge social en la localitat

Imatge de la reunió entre representants de l'Ajuntament de Benetússer i l'EVHA.

Toni Cuquerella

0

Les regidores de Benestar Social i Urbanisme del Ajuntament de Benetússer Melani Navarro i Livia Guillem s'han reunit amb el director general i la subdirectora d'Intervenció Social de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl Ernesto Fernández i Teresa Simón per a sol·licitar mesures per a pal·liar la falta d'habitatge social en el municipi.

En la reunió, Fernández i Simón van confirmar a les regidores que hi ha un nombre important de famílies demandants d'habitatge en el municipi de Benetússer, de les quals tenen registrats casos com a urgents un total de tres. Les regidores van aprofitar la trobada per a traslladar diferents propostes a la Generalitat que solucionarien la falta d'habitatge social que anirien des de la compra d'habitatge en l'acabe municipal per part de la pròpia Conselleria fins a la utilització d'habitatge en la pròxima urbanització Sociópolis o la subvenció als ajuntaments per a l'adquisició d'habitatges.

Tant el director general com la subdirectora d'Intervenció Social de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl van traslladar a les regidores els plans de la Conselleria en aquest terreny que passen per la construcció d'habitatge social en terrenys municipals cedits pels propis ajuntaments el que suposa un problema per a Benetússer davant la falta d'espai en el seu terme municipal.

Per a la regidora Livia Guillem que la principal línia d'actuació de la Conselleria siga la de construir en sòl municipal “perjudica a Benetússer ja que l'ajuntament no disposa espai per a poder cedir a la Conselleria”. En qualsevol cas, afig que des del consistori “es continuarà treballant per a disposar d'habitatge social que satisfaça les necessitats immediates del municipi”.

Per part seua, Melani Navarro ha volgut agrair l'atenció per part de la Conselleria i ha assenyalat la intenció de l'ajuntament de “explorar conjuntament amb la Conselleria altres opcions també comentades en la reunió per a solucionar les necessitats més urgents”. “Ens trobem a Benetússer amb una realitat de famílies amb característiques de vulnerabilitat molt diferents que no poden accedir a un habitatge, alguns casos són molt urgents i hem de donar-los una solució”, ha explicat Navarro.

Etiquetas
stats