Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mónica Oltra: “És una burla que Rajoy no reclame l’escó a Rita Barberá”

La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra.

La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dissabte que va ser Mariano Rajoy qui va proposar que Rita Barberá fóra senadora territorial i ha de ser Rajoy mateix qui ara l’ha de traure de la Cambra Alta.

Abans d’assistir a València a la nit dels mercats municipals, Oltra ha manifestat que les declaracions fetes divendres pel president del Govern, Mariano Rajoy, que ja no té “cap autoritat” sobre Barberá perquè ha demanat la baixa com a militant del PP són “una burla per a una persona que pretén ser president del Govern”.

Segons Mónica Oltra, Rajoy, “que és president del PP, que és amic íntim de Barberá i que va eixir elegit president del partit i candidat a la Presidència del Govern ací a València, el que intenta és llavar-se les mans, però tots sabem que si diu a Rita que deixe l’escó, ella el deixaria”.

La vicepresidenta del Consell ha recordat també que el PP encara “deu diners a Fira València” per haver-hi celebrar aqueix congrés en què va eixir elegit.

Per a la també dirigent de Compromís, aqueixa actitud de Barberá i Rajoy és “absolutament antivalenciana, i això és el que més ens preocupa, perquè la imatge que es dóna dels valencians no té res a veure amb la gent honrada que viu i treballa ací, i intenta eixir avant cada dia”.

“Rita Barberá mai hauria d’haver arribat al Senat, perquè quan va ser elegida ja se sabia l’afer de Ritaleaks i que es gastava els diners a milers en articles de luxe, ja se sabia que el cas Taula havia esclatat, i encara així Mariano Rajoy la va posar al Senat”, ha subratllat.

Oltra ha conclòs que, si l’exalcaldessa de València “la va posar en el Senat” Rajoy, ell ha de ser qui la traga, perquè a parer seu Barberá no representa els valencians, que no volen aqueixa “imatge antivalenciana” a Espanya.

Etiquetas
stats