eldiario.es

9

Cultura incorpora 350 nous títols a l’oferta de lectura digital

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia, composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i revistes, oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana

Un ciudadano observa unos libros en una librería.

Un ciudadano observa unos libros en una librería. EFE

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar gratuïtament en la plataforma d’eBiblio perquè els ciutadans puguen llegir sense eixir de casa i també el nombre de llicències dels títols més demandats perquè el temps d’espera siga menor.

S’han incorporat 350 nous títols a l’oferta de lectura digital que en aquests moments està composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes.

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, que està coordinat pel Ministeri de Cultura i la Generalitat Valenciana. És accessible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any a través d’Internet i permet la lectura tant en línia com a través de descàrrega.

La plataforma tecnològica permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Com es pot accedir a eBiblio?

Qualsevol persona que dispose de carnet d’usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana pot fer ús d’eBiblio a la Comunitat Valenciana.

Si no disposa del carnet de l’usuari actualment, i de caràcter excepcional i temporal, pot enviar un correu electrònic amb les seues dades (nom, cognoms, DNI, adreça i correu electrònic) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos.

La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana li proporcionarà una clau que utilitzarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha