eldiario.es

Menú

Ricard Camarena: "La nostra base és València i ho continuarà sent"

Salut Alcover entrevista el cuiner valencià i repassa els aspectes de la seua creativitat, fidel als productes de temporada i a la passió pels sabors

- PUBLICIDAD -

"La nostra base operativa és València i ho continuarà sent", afirma decidit el cuiner Ricard Camarena, en l'entrevista que la periodista Salut Alcover li fa dins la secció 'En confiança', la sèrie audiovisual que eldiario.es publica en la seua edició valenciana amb la intenció d'acostar als lectors diferents figures de la cultura, l'economia i la societat valenciana. La conversa es produeix en un escenari privilegiat, com és el Mercat de Colom, on Camarena té una de les seues ofertes grastronòmiques.

Nominat als Premis Nacionals de Gastronomia d'enguany, Camarena (Barx, 1974) desplega en els seus restaurants una creativitat basada en la preminència del sabor i el respecte pels productes de temporada. Els sabors de la infantesa i la relació amb la cuina tradicional, la identificació amb València, ciutat on ha decidit mantenir la base del seu ofici, i la valoració dels productes de l'horta són alguns dels aspectes que el cuiner aborda al llarg d'una entrevista en la qual desvela com va començar a acostar-se de menut als fogons i explica, entre altres coses, per què no fa paelles. "No faig paella en els meus restaurants perquè hi tinc un respecte molt gran", confessa.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha