Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Dolors Miquel i Ponç Puigdevall guanyen els premis Ciutat de Gandia

Ponç Puigdevall i Dolors Miquel, guanyadors dels premis Ciutat de Gandia

elDiariocv

València —

Ponç Puigdevall és l'autor Il·lusions elementals, que ha rebut el 37è premi Joanot Martorell, dotat amb 22.000 euros. El protagonista del llibre és un col·leccionista d’errors, un home sense ni cinc, entossudit a confondre’s quant a l’amor, amb certa tendència a oscil·lar entre la melancolia i la destrucció, entre la rutina i l’excés. Escriptor, per fugir dels grans temors que li generen les vicissituds gironines emprèn un viatge, que, sense adonar-se’n, l’aboca a la més estricta indigència.

L’any 2016, l'autor de Sant Feliu de Guíxols ha publicat la novel·la D’incògnit i el volum de crítiques Els convidats de pedra.

Dolors Miquel, que a principis d’any va aixecar una gran polèmica recitant el poema “Mare nostra” durant la cerimònia dels premis Ciutat de Barcelona ha guanyat la 54a edició del premi Ausiàs March de poesia –dotat amb 8.000 euros– amb El guant de plàstic rosa, un poema que arrenca amb el cadàver d’un home podrint-se a l’aigüera i que descabdella una reflexió lírica sobre la vivència de la mort.

Tots dos llibres seran publicats per Edicions 62 al gener.

Etiquetas
stats