Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Sanitat destinarà 8 milions d’euros a compensar el copagament farmacèutic de més de 400.000 menors

Carmen Montón i Ximo Puig, en la presentació de la retirada del copagament dels fàrmacs per a menors

EFE

València —

La Conselleria de Sanitat destinarà 8 milions d’euros a compensar el copagament farmacèutic a menors el progenitor dels quals tinguen rendes anuals inferiors a 18.000 euros i a menors la residència dels quals no està autoritzada, una ajuda que beneficiarà més de 400.000 xiquets o adolescents.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Carmen Montón, han presentat aquest pla d’ajudes destinades a assumir el copagament farmacèutic, que se suma a la mesura que ja va adoptar el Govern valencià per a pensionistes i persones amb diversitat funcional.

Montón ha afirmat que cap recurs davant dels tribunals impedirà a la Conselleria de Sanitat “actuar amb criteris de justícia i solidaritat amb els més vulnerables, de vetlar per la salut de les persones i treballar pel bé comú”, en referència al recurs presentat pel Govern central contra el copagament aplicat a la Comunitat Valenciana des del 2016.

“Que els valencians tinguen la certesa que aquest govern està en contra del copagament, i no res ni ningú ens farà desistir d’habilitar aqueixes ajudes i augmentar els recursos si cal, i ampliar-ne l’àmbit d’aplicació”, ha assegurat la consellera.

Etiquetas
stats