Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El 30% de los pisos anunciados en las capitales ya solo se ofrecen por meses
Feijóo se estrella en su electorado mientras Sánchez le abre una falla en el PP
OPINIÓN | Siempre el factor humano, por Enric González

La professora de Cifuentes i parella d'Álvarez Conde: “Jo no sóc la persona que ha de posar ordre”

Rosario Tur en el seminari celebrat a les Corts Valencianes.

Sergi Pitarch

Rosario Tur, catedràtica de Dret Constitucional de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i professora visitant del màster regalat a Cristina Cifuentes, Rosario Tur, porta setmanes sense contestar al telèfon i guardant un silenci sepulcral sobre la seua alumna del PP i els seus treballs i oposicions compartides amb la seua parella, el responsable del polèmic postgrau Enrique Álvarez Conde. Aquest dilluns ha impartit una conferència en les Corts Valencianes i s'ha tornat a negar a contestar als periodistes.

A preguntes sobre si la presidenta de la Comunitat de Madrid va assistir a les seues classes, Rosario Tur no ha volgut contestar i ha remès a la Universitat Rey Juan Carlos.“Jo no sóc la persona que ha de posar ordre”, ha respost a una altra pregunta en la qual se li inquiria perquè explicara la situació del màster de la qual va ser professora.

Tur, que és una col·laboradora habitual del Parlament valencià, on també ha donat ponències pagades Enrique Álvarez Conde, s'ha negat en sis ocasions a contestar les preguntes i ha dit que la seua carrera de “vint anys en la universitat” l'avala.

La seua universitat, la Miguel Hernández d'Elx, està investigant la seua càtedra en el tribunal de la qual va participar Álvarez Conde, cosa que podria ser incompatible. Tur i el responsable del màster de Cifuentes controlen els processos de selecció de l'àrea de Dret Constitucional de la UMH.

Etiquetas
stats