eldiario.es

9

La professora de Cifuentes i parella d'Álvarez Conde: "Jo no sóc la persona que ha de posar ordre"

La catedràtica Rosario Tur es nega a donar explicacions als periodistes sobre l'assistència de la presidenta de la Comunitat de Madrid al màster de la URJC i reivindica la seua carrera de vint anys en la universitat

La profesora del máster de Cifuentes y pareja de Álvarez Conde, Rosario Tur, en el seminario celebrado en las Corts.

Rosario Tur en el seminari celebrat a les Corts Valencianes.

Rosario Tur, catedràtica de Dret Constitucional de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i professora visitant del màster regalat a Cristina Cifuentes, Rosario Tur, porta setmanes sense contestar al telèfon i guardant un silenci sepulcral sobre la seua alumna del PP i els seus treballs i oposicions compartides amb la seua parella, el responsable del polèmic postgrau Enrique Álvarez Conde. Aquest dilluns ha impartit una conferència en les Corts Valencianes i s'ha tornat a negar a contestar als periodistes.

A preguntes sobre si la presidenta de la Comunitat de Madrid va assistir a les seues classes, Rosario Tur no ha volgut contestar i ha remès a la Universitat Rey Juan Carlos."Jo no sóc la persona que ha de posar ordre", ha respost a una altra pregunta en la qual se li inquiria perquè explicara la situació del màster de la qual va ser professora.

Tur, que és una col·laboradora habitual del Parlament valencià, on també ha donat ponències pagades Enrique Álvarez Conde, s'ha negat en sis ocasions a contestar les preguntes i ha dit que la seua carrera de "vint anys en la universitat" l'avala.

La seua universitat, la Miguel Hernández d'Elx, està investigant la seua càtedra en el tribunal de la qual va participar Álvarez Conde, cosa que podria ser incompatible. Tur i el responsable del màster de Cifuentes controlen els processos de selecció de l'àrea de Dret Constitucional de la UMH.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha