Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Detinguda una dona per deixar el seu fill menor sol al seu domicili a Palma

Agent de la Policia Nacional.

Europa Press

0

Agents de la Policia Nacional van detenir el dia 13 de maig passat una dona jove com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor, per haver deixat sol el seu fill, menor d'edat, al seu domicili.

Segons ha relatat la Policia, els fets van passar la setmana passada, quan el 091 va rebre diverses trucades en què es comunicava que un nen petit estava abocat a un balcó, de manera que corria el risc de caure. Així, els agents van anar al lloc i diversos ciutadans els van traslladar que feia molta estona que veien el menor abocant-se en diverses ocasions al balcó, amb risc de precipitar-se, i tirant joguines.

A més, una testimoni va declarar que aquest tipus d'episodis eren habituals i que el menor passava molt de temps sol a l'habitatge. Els agents van tocar la porta de la casa en nombroses ocasions sense obtenir cap resposta, i van acabar entrant-hi a través d'un pati limítrof.

Així, van localitzar el menor al saló tirant objectes a terra i van comprovar, a més, que l'habitatge es trobava en una situació d'elevada brutícia i desordre.

Passats uns minuts, es va personar una tia del menor, que va dir no tenir coneixement que estava sol, i va trucar a l'àvia del nen, que va anar també al domicili. L'àvia va intentar insistentment contactar amb la mare del nen, fins que finalment li va agafar el telèfon i va anar a l'habitatge amb una actitud agressiva i molt nerviosa, “responent davant la situació amb amenaces i cops als agents, exposant que era el seu fill i que feia el que volia”.

Per tot això, els agents van procedir a la detenció de la dona, com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor.

Etiquetas
stats