Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Desplegament policial especial de cap de setmana en la zona comercial d'Alfafar, Sedaví i Benetússer

Àrea comercial d'Alfafar.

Toni Cuquerella

0

La Policia de la Generalitat està realitzant des d'aquest dijous inspecciones en l'àrea comercial situada en els termes municipals de municipis de Sedaví, Alfafar i Benetússer davant la previsió d'una gran afluència de públic amb motiu de la festivitat de Sant Vicent a la ciutat de València.

Durant el cap de setmana realitzaran visites informatives en botigues de diferents àrees comercials de la Comunitat Valenciana, per a garantir el compliment dels aforaments, la distància de seguretat, així com, recordar l'emplene dels horaris, en coordinació amb els cossos de seguretat de l'Estat i les policies locals dels municipis afectats.

La Policia de la Generalitat visita les botigues d'aquestes zones comercials per a supervisar que s'extremen les mesures requerides pel Consell davant l'agreujament de la Covid-19.

Entre altres actuacions, els agents comproven que hi haja suficients mesures de control d'aforament tant en els aparcaments com en l'accés als edificis. També supervisen tota la senyalítica, confirmant que els establiments destaquen la necessitat de portar ben posada la màscara i de mantindre la distància, el límit d'aforament i els nous horaris, sobretot, de tancament, és a dir, a les 18 hores.

També supervisen que s'haja reforçat la vigilància per part dels comerços de totes aquestes mesures a l'interior de les instal·lacions.

Etiquetas
stats