La portada de mañana
Acceder
Solo tres zonas de Madrid están por debajo del nivel de contagios "preocupante"
El monopolio del PP en el Supremo: 25 años de bloqueos
Opinión - Matar al virus a banderazos, por Esther Palomera

Sobre este blog

Mislata augmenta la seua flota de vehicles elèctrics i instal·larà tres nous punts de càrrega

Sobre este blog

Mislata segueix augmentat la seua flota de vehicles amb un nou cotxe elèctric, sufragat íntegrament per la Diputació, i que ha sigut rebut pel propi alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la vicealcaldessa, María Luisa Martínez Mora i el regidor de Serveis Municipals, Francisco Herrero. El personal de les brigades municipals compta ara amb aquest nou automòbil per als desplaçaments a la ciutat, permetent fer els serveis municipals més verds i eficients.

A més, durant les pròximes setmanes Mislata implementarà als carrers tres nous punts de recàrrega elèctrica, que se sumen als existents al carrer José Pomer, al costat de l'Ajuntament i en l'Avinguda de Buenos Aires, al costat de la Policia Local. Les noves preses de càrrega es destinaran tant a la càrrega de vehicles elèctrics o híbrids per part de la ciutadania, com per a la càrrega d'aquests vehicles municipals que gradualment s'han incorporat a la flota.

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “complim l'anunciat, i fem un pas més cap a la modernització de la ciutat i la cura del medi ambient, una urgència per a totes les administracions que forma part de l'Agenda 2030 a nivell europeu i que ens ajudarà a ser més sostenibles; en aquest sentit continuarem sent exemplars”.

Descubre nuestras apps