Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Habitatge es reunirà amb la Sareb i els alcaldes de Torrent i Alfafar per a donar una solució a les famílies afectades pels desallotjaments

Visita del vicepresident segon, Ruben Martínez Dalmau, a Alfafar.

Toni Cuquerella

0

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha emplaçat a la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) a una reunió dilluns que ve al costat dels alcaldes de Torrent, Alfafar i Riba-roja de Túria “per a buscar solucions a llarg termini que donen estabilitat i tranquil·litat a les famílies” que visquen en lloguer en cases propietat de l'entitat.

Així mateix, Martínez Dalmau ha realitzat aquestes declaracions després de les reunió mantinguda amb l'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, per a plantejar una solució per a les 20 famílies que es troben en aquesta situació. En ella ha estat acompanyat pel secretari autonòmic d'Habitatge i Funció Social, César Jiménez.

Durant el transcurs de la reunió, s'ha conegut la resolució judicial que reconeix que la totalitat dels contractes de lloguer presentats pels veïns són vàlids. Fet que el conseller ha valorat com una “molt bona notícia” i que reforça la idea que la Sareb “sap que ha de renovar els contractes de lloguer el temps que faça falta per a buscar solucions a llarg terme, ja que es tracta d'una entitat amb diners públics i amb una responsabilitat social molt important”.

Martínez Dalmau ha afirmat que ara “no és el moment que les persones hagen de deixar les seues cases enmig de la pandèmia. És el moment que puguen dormir tranquils”.

En la reunió s'ha constatat que la necessitat d'habitatge en Riba-roja, igual que a la comarca del Camp de Túria, “és evident” i d'ací les propostes plantejades pel vicepresident Martínez Dalmau “cal destensionar el mercat de l'habitatge, crear noves i traure al mercat aquelles que estan buides”.

Etiquetas
stats