Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

'Dones en Xarxa' promueve los derechos de las mujeres y apuesta por su empoderamiento usando las TIC. Cree en el potencial de internet para alcanzar la igualdad efectiva.

“Tócala otra vez Sam”… Però només si ella vol!

Laia Pajuelo Sans

0

El permís. El permís robat. El permís te’l dono jo, no me’l prens tu. Si dic que no, és que no. Si no et dono el meu consentiment m’estàs ferint. No vull que ho intentis una mica més… No m’agrada, no em ve de gust… Respecta’m!

La campanya “No ever” promoguda per la policia d’Anglaterra és la primera campanya televisiva destinada a abordar les actituds socials entorn als abusos. Una faldilla curta no vol dir “Pots entrar”, un escot pronunciat no significa “Pots tocar”…

La campanya reflexiona respecte a que res justifica l’abús, la dona no provoca amb la seva roba o comportament que la violin. Ens preocupem d’ensenyar les noies a no ser violades, però no als nois a no violar. Manquen tants programes integrals que abordin l’educació afectiva i sexual que treballin el saber dir que no, i el saber-lo acceptar…

http://www.youtube.com/watch?v=8MwtVKFE84Y

Les orangutanes d’Indonèsia tampoc poden dir que no. La violació d’orangutans a alguns països d’Àsia és una pràctica comú segons informa la veterinària Karmele Llano des de la Borneo Orangutan Survival (BOS) on hi treballa activament per la defensa dels drets dels animals.

Ella ha denunciat el tracte a l’orangutana Pony, de dotze anys d’edat a la que van trobar completament depilada, maquillada, perfumada, i encadenada per complaure tots els abusos sexuals dels treballadors d’empreses de fusta i de les plantacions de l’oli de palma del boscos del voltant.

Quan l’organització va poder rescatar l’animal els treballadors es van revoltar amb ganivets i destrals molt enfadats, perquè és clar, s’enduien la seva font de plaer…

Ara Pony viu a l’illa de Bangmat que s’utilitza per a la reinserció d’orangutans maltractats intentant viure una vida a la natura sense l’abús de l’home.

Els orangutans s’estan extingint. Només en queden 20.000 exemplars segons un informe de la Orangutan Foundation. Uns animals que comparteixen el 97% del seu patrimoni genètic amb nosaltres. Es calcula que en deu anys s’hauran extingit.

O s’abusa d’elles o són venudes com a animal de companyia per a famílies adinerades a Taiwan…

A Alemanya per exemple, la legislació no contempla que sigui il·legal practicar sexe amb animals, no es considera que s’estiguin vulnerant els seus drets… Com que no està penat, cap persona pot afrontar càrrecs per abusar sexualment dels animals.

Les ONG alerten que els zoofílics estan emparats alhora d’abusar dels animals, perquè fins i tot hi ha “zoos eròtics” coneguts per bordells “bestiality” on els clients paguen per abusar d’ovelles, cabres…

El president de la Comissió d’Agricultura Hans-Michael Goldmann, va manifesta que el govern treballa per prohibir l’ús dels animals en actes sexuals amb persones…

Forats envaïts per l’home sense el seu consentiment, sense desig, sense plaer. No es tracta del sexe, es tracta del poder, de les relacions de poder on un es pensa superior a les altres i els hi fa mal.

No significa No. I si no li pots preguntar, considera’t respost: NO.

Sobre este blog

'Dones en Xarxa' promueve los derechos de las mujeres y apuesta por su empoderamiento usando las TIC. Cree en el potencial de internet para alcanzar la igualdad efectiva.

Etiquetas
stats