Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Barcelona, moviments veïnals i democràcia, a 'L'Alternativa TV'

Emissió de L'Alternativa TV. / Fotos: Enric Català

elDiario.es Catalunya

  • El programa L'Alternativa abordarà aquest dimarts l'evolució dels moviments veïnals a Barcelona amb la participació del periodista Marc Andreu i una taula de debat amb Jordi Giró, Custòdia Moreno, Jordi Molina i Thais Bonilla

Una nova edició del programa quinzenal 'L'Alternativa', sota el nom Barcelona, moviment veïnal i democràcia, abordarà l'evolució de les iniciatives ciutadanes a la capital catalana en un context de precampanya electoral. El principal convidat del programa serà el periodista Marc Andreu, autor de la publicació recent Barris, veïns i democràcia, un llibre que recull la trajectòria del moviment veïnal. Andreu serà entrevistat per Frederic Pahisa, conductor del programa.

En acabat de l'entrevista, s'obrirà una taula de debat. Hi participaran Jordi Giró, president de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC); Custòdia Moreno, del moviment veïnal del Carmel; Jordi Molina, periodista de Catalunya Plural que cobreix la informació de Barcelona, i Thais Bonilla, membre de les plataformes del Poble Sec i el Paral·lel.

Aquesta és la quarta edició del programa, que anteriorment ha aprofundit en la reforma universitària del 3+2, el procés sobiranista, el naixement de la Marea Blanca o la victòria de Syriza a les eleccions gregues.

Les entitats promotores de 'L’Alternativa TV' són l’associació 'Sicom.cat, Solidaritat i Comunicació', la cooperativa que edita Alternativas Económicas, la Fundació Periodisme Plural (Catalunya Plural i El Diari de l’Educació), la revista Mongolia i el col·lectiu La Llamborda. La iniciativa compta amb el suport de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB i la implicació del col·lectiu d’estudiants LaColumna.cat.

Etiquetas
stats