Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo, a les primàries de Podemos

Carlos Jiménez Villarejo, exfiscal anticorrupció. / CARMEN SECANELLA

Europa Press

Madrid —

Carlos Jiménez Villarejo es presentarà a les primàries de Podemos avalat pel “cercle de juristes” del partit. Podemos és un partit impulsat pel professor universitari i tertulià Pablo Iglesias, “pel canvi democràtic des de la ciutadania i contra la corrupció”. Iglesias es presenta a aquestes primàries avalat pel “cercle de la Universitat Complutense de Madrid”.

Segons Podemos, l'exfiscal “no es veu a Brussel·les” però es postula per “ajudar” a la iniciativa. Iglesias i ell compartiran escenari en un acte a l'Ateneu de Madrid el proper 4 d'abril, dos dies després que acabi el procés de primàries del partit, previstes entre el 27 de març i el 2 d'abril. A elles pot presentar i votar qualsevol ciutadà.

Carlos Jiménez Villarejo va ser nomenat fiscal de l'Audiència de Barcelona l'any 1987. El 1995, va assumir la direcció de la Fiscalia especial anticorrupció fins a l'any 2003.

Etiquetas
stats