Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Un sindicat de funcionaris denuncia dos regidors de la CUP Barcelona per amenaces i insults

Garganté a la sortida del judici en el qual es van produir les suposades amenaces

elDiario.es Catalunya

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha presentat una denúncia per insults i amenaces a un policia per part de les regidores de la CUP de Barcelona, Maria Rovira i Maria José Lecha a una manifestació, el passat 1 de desembre, davant de la Ciutat de la Justícia de Barcelona al judici al regidor de la CUP de Barcelona, Josep Garganté, que va ser absolt.

Abans del judici, un grup d'activistes i simpatitzants de la CUP es van enfrontar a un altre grup de delegats sindicals de CSIF, que en aquest mateix moment també es manifestaven en suport de la Policia Local i del metge involucrat en el judici. Entre els membres de la CUP es trobaven les regidores María José Lecha i Maria Rovira, que han estat denunciades per proferir insults, desqualificacions, amenaces, i per agredir a l'esmentat agent de policia local.

Les regidores es van dirigir a l'agent de policia que en aquells moments es trobava manifestant-se sota insults i amenaces –segons el CSIF– com “portaveu de merda de la Guàrdia Urbana”, “policia de merda”, “torturador” i “ja t'assabentaràs” , tot això acompanyat de cops de peu a les cames, cops baixos a l'abdomen i costelles.

Etiquetas
stats