Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Dos concerts simfònics de Beethoven inauguren la temporada de Les Arts a Teulada i Alcoi

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

0

El Palau de les Arts inaugura la temporada 2021-2022 amb dos concerts de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) a la província d’Alacant sota la direcció de Juanjo Mena. La formació titular de les Arts oferirà un monogràfic de Beethoven a l’Auditori Teulada i el Teatre Calderón d’Alcoi, capital cultural valenciana, els dies 3 i 4 de setembre, respectivament.

El director artístic, Jesús Iglesias Noriega, ha subratllat la importància d’inaugurar temporada fora de València per a un projecte de vocació autonòmica com les Arts i que aposta per desenvolupar “una programació vertebradora i per a tota la ciutadania, més enllà dels voltants de l’edifici dissenyat per Calatrava”.

Juanjo Mena, un dels directors espanyols més reconeguts del circuit internacional i acreditat expert en l’obra de Beethoven proposa per a la inauguració de ‘Les Arts és Simfònic’ dues peces imprescindibles del seu catàleg, les simfonies número 4, concebuda per a una orquestra “d’un virtuosisme implacable”, i la número 7, “una catedral simfònica d’exuberant sonoritat”.

 El programa ha sigut exclusivament concebut per a aquests concerts dins de l’aposta per incrementar la presència de les Arts a Alacant, com a complement a accions d’àmbit autonòmic desenvolupades amb Cultura de la Generalitat, com la gira ‘Les Arts amb Tu’ o el tour de ‘Les Arts Volant’ més enllà de la província de València.

Les Arts ofereix també, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura en Castelló, una completa oferta artística a la capital de La Plana dins de la Temporada 2021-2022, amb concerts de l’OCV amb Riccardo Minasi, Josep Pons, James Gaffigan i Mark Elder a l’Auditori, una funció de l’òpera ‘Un avvertimento ai gelosi’, de Manuel García, al Teatre Principal i els recitals del Centre de Perfeccionament al Museu de Belles Arts.

Així mateix, les Arts incrementarà la seua presència a la província de Castelló, amb una col·laboració regular amb l’Auditori de Peníscola que començarà aquesta temporada.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats