La portada de mañana
Acceder
Yolanda Díaz lanza sus primeras alertas dentro del Gobierno
Inundaciones o calor extremo, los impactos climáticos que más cuestan en vidas
Opinión - Un paso más en la degradación institucional, por Javier Pérez Royo

La Cambra de Comerç de València acomiada Martínez-Pujalte amb 70.000 euros

Pujalte durant el seu comiat de l’escó al Congrés dels Diputats

Colp de porta a les intencions de l’exdiputat del PP, Vicente Martínez-Pujalte, de reincorporar-se a la Cambra de Comerç de València. L’ens ha anunciat aquest dimarts l’acomiadament del polític popular després de la seua sol·licitud de tornar a la institució, que va deixar el 1996 per dedicar-se a la política. Ha estat 19 anys en excedència a la Cambra.

L’acomiadament, segons la Cambra, s’ha pres per causes objectives. La indemnització està subjecta a allò que preveu l’article 53 de l’Estatut dels Treballadors; serà de 20 dies per any treballat amb un màxim d’un any. En total, l’exdiputat cobrarà 70.000 euros.

Pujalte havia demanat tornar al seu lloc de treball després d’abandonar la vida política i de no haver estat inclòs en les llistes electorals del PP per als comicis celebrats aquest diumenge. El polític havia anunciat el final de la seua carrera política després de veure’s involucrat en un escàndol d’assessories polítiques a constructores. Hauria rebut 75.000 euros d’una empresa que havia estat adjudicatària de l’Administració pública. La investigació oberta sobre aquest afer al Congrés va ser paralitzada pel PP.

Encara que el PP va tancar la investigació, Pujalte va posar punt final a la seua trajectòria política. Durant el seu comiat, va demanar “perdó” per si de cas havia ofés algun company. Pujalte ha estat parlamentari popular durant sis legislatures

Etiquetas

Descubre nuestras apps