Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La cançó d'autor pren el Palau

El cantautor Pau Alabajos / Xepo WS

Moisés Pérez

Valencia —

Una vegada alliberada la fera ferotge d'Ovidi Montllor al Palau de la Música, la música en valencià pareix que ja no serà un fet aïllat al recinte musical. Més aviat tot el contrari. La Sala Rodrigo acollirà per primera vegada un cicle on la protagonista serà la cançó d'autor en valencià. Amb el nom de “Cançó”, el públic podrà gaudir de sis concerts de músics i cantautors valencians.

De fet, el cicle s'inicia aquest dijous amb l'actuació dels cantautors Joan Amèric i Andreu Valor. Tots dos presentaran el seu últim disc i espectacle 'Co(i)nspiracions'. En aquest concert, el públic podrà assistir a un espectacle que mostrarà les cançons de sempre d'Amèric i Valor. I els últims temes fets de forma conjunta. Així, intercanvi de repertoris, els moments individuals alterns i les entrades i eixides a escena esdevindran habituals al llarg del recital.

El següent concert del cicle estarà a càrrec de Feliu Ventura, que comptarà amb la companyia del Xerramequi i Els Aborígens. L'actuació, que tindrà lloc el 15 d'Abril, serà un homenatge a Ovidi Montllor. La propera cita serà el 28 d'abril, amb Tomàs de los Santos i Josep Lluís Notari. El 21 de maig pujaran a l'escenari Pau Alabajos i Cesk Freixas. I en el mes de juny actuaran, el dia 2, Òscar Briz & Tremole: Novembre Elèctric + Hèctor Serra. El cicle acabarà el dia 18 amb l'actuació de Gener i Maria Arnal.

Segons la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello (Compromís), aquest cicle té l'objectiu de “donar suport als músics valencians i, al mateix temps, oferir altres alternatives musicals que acosten nous públics al Palau”. “És molt important que el Palau de la Música siga un referent musical a València i a la Comunitat Valenciana, no solament pel que fa a la música clàssica, sinó també a altres estils musicals”, ha assegurat la regidora. La música en valencià serà una habitual al Palau.

Etiquetas
stats