Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Albaida nomena nou alcalde a sis mesos de les eleccions municipals

Josep Albert cedeix la vara de comandament a Alejandro Quilis en el ple de nomenament.

Toni Cuquerella

0

Alejandro Quilis ja és el nou alcalde d'Albaida després del seu nomenament aprovat en sessió extraordinari divendres passat 25 de novembre. Quilis (de Compromís) presa el relleu de Josep Albert que després de quasi dotze anys com a primer edil va renunciar la setmana anterior després de ser nomenat gerent de la qual serà l'empresa pública valenciana que gestionarà les ITV.

El nou alcalde, que accedeix al lloc a sis mesos de les eleccions municipals, ha sigut nomenat amb els 7 vots de Compromís, mentre que els 3 del PSPV van votar al seu candidat, i el PP va renunciar a presentar candidatura, així com tampoc el regidor no adscrit.

En el seu discurs d'investidura Alejandro Quilis ha afirmat que continuarà els principis del govern municipal que va iniciar la legislatura, i ha manifestat l'obertura de l'ajuntament a la participació dels veïns. I entre les fites més immediates que ha destacat ha sigut l'aconseguir la declaració com a patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco del toc manual de campanes, del qual la localitat és màxim representant.

Alejandro Quilis aconsegueix així la cadira de l'alcaldia d'Albaida a la qual tornarà a optar en les eleccions de maig de 2023 quan encapçale per primera vegada la candidatura de Compromís, després de la renúncia anunciada també a l'octubre pel mateix Albert.

Etiquetas
stats