Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Sanitat instal·la punts de vacunació sense cita a tota la Comunitat Valenciana per a ciutadans amb dosis pendents

Una dona és vacunada contra la COVID-19 a València.

elDiariocv

0

Els punts de vacunació sense cita tornen a diferents de punts de la Comunitat Valenciana davant el repunt de contagis de coronavirus. Segons va informar dilluns la Conselleria de Sanitat, l’objectiu és facilitar que totes les persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna Covid-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per rebre-la sense necessitat de cita prèvia.

D’aquesta manera, es pretén agilitar el procés de vacunació perquè tota la població puga tindre la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació Covid.

A la província de València s’obrin aquesta setmana el centre de salut d’Ador (de dilluns a divendres, de 13.30 h a 15.00 h) i el centre de salut de Corea, a Gandia (de dilluns a divendres, de 12.30 h a 14.30 h). A més, l’Hospital de la Malva-rosa romandrà obert des del dimarts 5 de juliol de dilluns a divendres (de 16.00 h a 20.30 h).

Durant el mes de juliol també hi ha jornades de vacunació sense cita en el centre de salut de Llíria (dilluns, de 13.00 a 15.00 h), el centre de salut de Paterna El Clot (dilluns, només adults, i dijous, vacuna pediàtrica, d’11.00 a 13.00 h), el centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10.00 a 12.30 h), el centre de salut de Bétera (dimecres, de 15.30 h a 19.30 h) i centre de salut de Godella (dimecres, de 15.30 a 19.30 h).

A més, es vacunarà sense cita en el centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15.30 h a 19.30 h), l’Escola de Persones Adultes de l’Eliana (dijous, de 15.00 a 17.00 h), el centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12.30 h a 15.00 h), el centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12.00 a 14.00 h) i en el centre de salut de Montcada (divendres, de 12.30 a 14.00 h).

Així mateix, aquesta setmana roman obert el punt de vacunació instal·lat en el Pati dels Tarongers, annex a l’Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16.00 a 21.00 h) i el punt de vacunació d’El Escorratel, a Oriola (el dimecres 6 de juliol, de 15.00 a 20.00 h).

A més, en el Centre d’Especialitats de Benidorm, pertanyent al Departament de la Marina Baixa, s’obri en setmanes alternes un punt sense cita de 16.00 h a 20.00 h, i a l’Hospital Universitari de Torrevella hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita la setmana de l’11 de juliol.

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que es continua desenvolupant en tots els departaments de salut. En aquest cas, l’administració de la vacuna es du a terme en els centres de salut corresponents o en punts habilitats expressament, com l’Hospital General Universitari Dr. Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per saber els punts sense cita habilitats a cada moment. La Conselleria de Sanitat anirà actualitzant els punts de vacunació, que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).

Etiquetas
stats