Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La nova televisió inverteix mig milió d'euros en una sèrie d'animació, Júlia i Gilbert

La nova televisió inverteix mig milió d'euros en una sèrie d'animació, Júlia i Gilbert

elDiariocv

Les tres empreses finalistes dels books o dossiers per al disseny de la identitat visual del conjunt de la plataforma de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació han presentat aquest matí les seues propostes als membres del Consell Rector. Les empreses que han presentat el seu projecte són After Share València SAU, Estudio Menta, SL i l’equip de Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

El Consell Rector, segons un comunicat de la CVMC, valorarà les mencionades propostes en una reunió que mantindrà a la ciutat d’Alacant el proper dimarts. Serà la primera reunió que fa a Alacant l’organisme presidit per Enrique Soriano.

D’altra banda, el Consell Rector ha autoritzat el contracte d’animació seleccionat per L’Alt Consell Consultiu (ACC) i titulat Júlia i Gilbert. És el primer encàrrec d’obra de més de 250.000 euros, motiu pel qual ha hagut de ser autoritzat per L’ACC. El cost total del contrate és de 549.237 euros per a 26 capítols de 7 minuts cada capítol.

El Consell Rector ha autoritzat també la signatura d’un conveni de col.laboració cultural, científica i educativa amb les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Etiquetas
stats