eldiario.es

9

El cicle 'Crims i ombres' presenta pel·lícules protagonitzades per Marilyn Monroe i Humphrey Bogart

Cartel de 'Pitfall' (1948), protagonizado por Dick Powel y Lizbeth Scott.

Cartel de 'Pitfall' (1948), protagonizado por Dick Powel y Lizbeth Scott.

L'Institut Valencià de Cultura recupera a la Filmoteca durant el mes d'octubre cinc clàssics de cine negre dins del cicle 'Crims i ombres' dedicat al gènere policíac.

Aquesta nova fase del cicle s'inicia el dimarts, 1 d'octubre, amb una doble sessió i amb dues pel·lícules molt diferents.

A les 18.00 hores es projecta 'Objetivo señalado' (1951), un thriller històric dirigit per Anthony Mann, ambientat durant la Guerra de Secessió i centrat en els esforços d'un detectiu per impedir l'assassinat de Lincoln. A les 20.00 hores podrà veure's 'Pitfall' (1948), un curiós melodrama criminal dirigit per André Toth i protagonitzat per Dick Powel i Lizbeth Scott.

Dins del cicle també podrà veure's 'Manos peligrosas' (1953), un dels millors thrillers d'espionatge de la Guerra Freda dirigit per Samuel Fuller i protagonitzat per Richard Widmark i Jean Peters, i 'El cuarto poder' (1952), un híbrid de melodrama periodístic i cine negre dirigit per Peter Brooks i protagonitzat per Humprey Bogart.

El cicle es tanca a l'octubre amb 'Niágara' (1953), un thriller psicològic rodat en color, ambientat a les cèlebres cascades, dirigit per Henry Hathaway i protagonitzat per Marilyn Monroe i Josep Cotten.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha