eldiario.es

Menú

Jocs i nadaletes per als més xicotets

La Sala Russafa acull l'espectacle musical i lúdic del cantautor valencià Dani Miquel

- PUBLICIDAD -
El cantautor Dani Miquel

El cantautor Dani Miquel

En Nadal hi ha una màxima que sol complir-se. “Els més petits són els reis de la casa”, se sol dir. Més quan la tradició marca que el dia 28 de desembre són ells els qui ostenten el poder i decideixen què fer en cada llar. I aquest dilluns no serà diferent.

Per acontentar als més petits, la Sala Russafa de València ha preparat un espectacle destinat a ells. Amb el títol ‘A Nadal un pas de pardal’, el cantautor valencià Dani Miquel serà l'encarregat de despertar les riallades i les ànsies de jugar intrínseques del públic infantil. El còctel d'humor i música seran les armes que utilitzarà per aconseguir-ho.

Una actuació en la qual Miquel recuperarà i actualitzarà bona part del repertori de les nadales valencianes més clàssics. Peces populars com ‘Camina Maria’ o ‘La nit de Nadal’ tindran el seu lloc durant el concert del cantautor de l'Alcúdia. També noves incorporacions musicals com ‘Dolços de Nadal’ i altres nadales tradicionals de poblacions com Callosa d’Ensarrià o Benicarló.

Unes cançons destinades als nens que estaran ambientades al ritme d'un dels instruments més tradicionals del País Valencià: la dolçaina. Tot, comandat per un dels músics més atípics i únics de l'escena valenciana. Els més petits podran ser de nou els reis de la casa. Però aquesta vegada, també, a la Sala Russafa.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha