eldiario.es

9

À Punt Mèdia estrena carta d'ajust en els seus futurs canals d'emissió

"Estem treballant per fer realitat l'espai públic valencià de comunicació", es pot llegir

Carta de Ajuste de Apunt

La nova radiotelevisió valenciana, À Punt, ha estrenat aquest dimecres una carta d'ajust en els dos canals d'emissió, en la qual es pot llegir que treballen per a "fer realitat" aquest nou mitjà de comunicació autonòmic.

La directora general de Societat de Mitjans de comunicació Valencians i màxima responsable d'aquest nou ens públic, Empar Marco, ha reflectit en el seu compte de Twitter aquesta novetat amb una foto de la nova carta d'ajusta en un monitor i l'anunci: "Canvi en la carta d'ajust".

La nova carta, de fons blau i amb tot el text en valencià, anuncia sobre un rectangle groc i lletres negres "Som À Punt Mèdia" i baix es llig amb lletres blanques: "Estem treballant per a fer realitat l'espai públic valencià de comunicació".

En lletra més xicoteta, i d'un color blau més clar, apareix l'adreça de la pàgina web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es).

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha