Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

'8 apellidos valencianos', un vídeo de Compromís-Podem sobre la corrupció

El vídeo usa cognoms de dirigents del PP valencià esguitats per la corrupció

Toni Cuquerella

València —

Blasco, Correa (una llicència), Fabra, Costa, Cotino, Camps, Rus i Barberá, són els '8 apellidos valencianos' que protagonitzen el nou vídeo electoral de Compromís-Podem-És el Moment amb els quals la coalició denuncia els casos de corrupció que s'han multiplicat a la Comunitat Valenciana i han esguitat diferents dirigents del PP valencià.

El vídeo usa l'humor aprofitant la saga de moda '8 apellidos vascos' i '8 apellidos catalanes', denuncia la 'vergonya' que sent un jove valencià quan l'identifiquen com a tal en un bar de Madrid i el relacionen directament amb la terra dels casos de corrupció. El vídeo es tanca amb el missatge del número 1 de la coalició per València, Joan Baldoví, afirmant: “Mai més et faran baixar la cara”.

No és la primera vegada que en aquesta campanya s'usen vídeos humorístics per a carregar contra el PP i la corrupció. Així va passar anteriorment amb el vídeo de Joventuts Socialistes que va utilitzar Rita Barberá i Alfonso Rus per al seu muntatge “SuPPerheroes”.

Etiquetas
stats