eldiario.es

9

'8 apellidos valencianos', un vídeo de Compromís-Podem sobre la corrupció

El vídeo electoral usa els cognoms de polítics 'populars' valencians esguitats per la corrupció i la 'vergonya' d'un jove valencià

El vídeo usa apellidos de dirigentes del PP valenciano salpicados por la corrupción

El vídeo usa cognoms de dirigents del PP valencià esguitats per la corrupció

Blasco, Correa (una llicència), Fabra, Costa, Cotino, Camps, Rus i Barberá, són els '8 apellidos valencianos' que protagonitzen el nou vídeo electoral de Compromís-Podem-És el Moment amb els quals la coalició denuncia els casos de corrupció que s'han multiplicat a la Comunitat Valenciana i han esguitat diferents dirigents del PP valencià.

El vídeo usa l'humor aprofitant la saga de moda '8 apellidos vascos' i '8 apellidos catalanes', denuncia la 'vergonya' que sent un jove valencià quan l'identifiquen com a tal en un bar de Madrid i el relacionen directament amb la terra dels casos de corrupció. El vídeo es tanca amb el missatge del número 1 de la coalició per València, Joan Baldoví, afirmant: "Mai més et faran baixar la cara".

No és la primera vegada que en aquesta campanya s'usen vídeos humorístics per a carregar contra el PP i la corrupció. Així va passar anteriorment amb el vídeo de Joventuts Socialistes que va utilitzar Rita Barberá i Alfonso Rus per al seu muntatge "SuPPerheroes".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha