eldiario.es

9

3.200 escolars gaudeixen en el Palau del nou espectacle educatiu 'Mamma Àfrica' d'Amores Grup de Percussió

S'inaugura el cicle 'Creixent amb la Música' a la Sala Rodrigo

Imagen de la representación del espectáculo 'Mamma África'

Imatge de la representació de l'espectacle 'Mamma África'

Més de 3.200 escolars han gaudit del nou espectacle 'Mamma Àfrica', que inaugura el cicle educatiu 'Creixent amb la Música' del Palau de la Música i, que ha estat protagonitzat per la formació valenciana Amores Grup de Percussió. Des del passat dimarts fins hui, els alumnes han assistit a este espectacle molt visual, que reunix la tradició oral, la paraula i l'ús de més de 50 instruments de percussió i, que reflectix la saviesa popular d'Àfrica en una contínua interacció amb els escolars. En este sentit, la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha afirmat que "el projecte educatiu és fonamental en la nostra programació i sempre procurem oferir als centres escolars, nous continguts musicals més pedagògics, participatius i audiovisuals que centren l'atenció dels alumnes".

'Mamma Àfrica' ha comptat amb la col·laboració de l'actriu valenciana, Lara Salvador Peydró i la direcció escènica de Gorsy Edú Abaga. Els alumnes han pogut escoltar música tradicional africana, amb codis i timbres recognoscibles i, altres sons i ritmes africans que han influït en les músiques més populars, la clàssica i la més contemporània, d'autors com Reich, Séjourné o Jesús Salvador 'Chapi'", entre altres. Els textos i audiovisuals de l'espectacle han sigut realitzats pel Grup d'Animació Art i Indústria. Departament de Dibuix de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica i, estan inspirats en llibres com Wangari i els arbres de la Pau (basat en el premi Nobel de la Pau en 2004) i Els Meus contes africans (Nelson Mandela, Premi Nobel de la Pau en 1993), entre altres.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha