Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Centenars de joves clamen contra el canvi climàtic a València: “Ni un grau més, ni una espècie menys!”

Centenars de joves concentrats a la plaça de la Mare de Déu de València exigeixen polítiques contra el canvi climàtic

Carlos Navarro Castelló

València —

Al voltant de mig miler de persones, la majoria d'ells joves estudiants, s'han concentrat aquest divendres en la plaça de la Mare de Déu de València com a resposta a la crida del moviment ‘Fridays for future’ que exigeix mesures contundents per a frenar el canvi climàtic.

A 22 graus de temperatura quan encara no ha arribat la primavera, han entonat tot tipus de càntics reivindicatius com “aquesta calor, no és normal” o “ni un grau més, ni una espècie menys!”.

A més, els assistents han exhibit tot tipus de pancartes amb lemes en al·lusió al canvi climàtic, com “canvia la política, no el clima” o “justícia climàtica ja”.

El moviment 'Fridays for Future València' s'ha convocat en sintonia amb altres 1.300 ciutats d'un centenar de països europeus perquè els dirigents de totes les administracions i agrupacions polítiques es prenguen de debò l'ecologisme adopten polítiques per a frenar el canvi climàtic.

Etiquetas
stats