Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Dos dels ferits a la platja de Palma reben l'alta i tres més estan ingressats

Estat del Medusa Beach Club hores després de l'esfondrament

Europa Press

0

Dos dels ferits en l'esfondrament d'un local de platja de Palma han rebut l'alta i tres més encara estan ingressats en diferents hospitals de l'illa.

Segons l'última actualització de dades del Servei de Salut balear (IbSalut), de moment un home de 30 anys dels Països Baixos segueix ingressat en estat greu a Juaneda Hospitales per un traumatisme cranioencefàlic. Al mateix Hospital, segueix també hospitalitzat un espanyol, que evoluciona favorablement.

La tercera persona que continua hospitalitzada és una dona de 26 anys amb un trauma toràcic, que es troba estable, a l'hospital públic de Son Espases.

D'aquesta manera, han rebut l'alta dos ciutadans holandesos que es trobaven a centres privats del Grup Quirónsalud, per policontusions i politraumes.

Cal recordar que s'han sumat a la d'un ciutadà d'origen alemany, i de 34 anys, que estava hospitalitzat a la Clínica Juaneda i que aquest dissabte també ha rebut l'alta, després d'haver-la sol·licitat de manera voluntària.

L'incident va tenir lloc aquest dijous a la nit. La principal hipòtesi que s'estudia és que un excés de càrrega a la terrassa de la primera planta de l'edifici causés la caiguda de l'estructura. L'antiguitat de l'estructura del local de platja de Palma també s'estudia com a possible causa. Pel que sembla, en ensorrar-se la terrassa va impactar sobre una volta que també va cedir.

S'han confirmat quatre morts –dos turistes alemanyes d'uns 20 anys, una treballadora espanyola de 23 anys i un home senegalès d'uns 44 anys– i 16 ferits.

Etiquetas
stats