Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Palau de la Música atorga les distincions per a celebrar el 30é aniversari

Concert 30 aniversari del Palau de la Música de València

elDiariocv

El Palau celebra els seus 30 anys amb l'entrega de distincions i amb la música interpretada durant el matí en la Jornada de Portes Obertes i per la Banda Municipal a la vesprada.

La regidora de Cultura y presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, acompanyada pel director del Palau, Vicent Ros, va entregar la més alta distinció a la Banda Municipal i una placa commemorativa a Ricard Pérez Casado. Va ser una cerimònia protocol·lària abans de començar el concert, que va ser conduïda per l'actor Juanjo Prats.

Aquest divendres, l'Orquestra de València sota la direcció de Yaron Traub, interpretarà la Simfonia número vuit 'Dels Mil' de Gustav Mahler, que no s'interpretava des de l'any 1990 per la seua complexitat d'execució: “Hi haurà més de 460 músics i cantants a la Sala Iturbi ”, ha apuntat Tello.

Aquest mateix dia està a l'escenari el Cor de la Generalitat Valenciana, la Filharmònica Cor, l'Escolania de la Mare de Déu dels Desemparats, l'Orfeó Valencià i un elenc solista format per les soprano Ricarda Merbeth, Julia Novikova i Ofelia Sala, la mezzosoprano Teresa Kronthaler, el tenor Nikolai Schukoff, el baríton José Antonio López, el baix Alfredo García i la mezzosoprano María Luisa Corbacho. Aquest concert es repeteix també dissabte.

Igualment, s'ha organitzat una jornada tècnica d'àmbit nacional, en la qual s'aborda el monogràfic 'Mesures d'emergència i prevenció de riscos en edificis públics: una assignatura pendent', amb tres ponències d'experts en la matèria.

Glòria Tello va agrair Ricard Pérez Casado “la tasca i l'impuls en la construcció de l'edifici, que va ser un il·lusionant inici que va suposar situar-nos als circuits musicals internacionals i que ha permès que ara l'Orquestra de València tinga una seu per desenvolupar el seu treball amb dignitat”.

A més va destacar “l'excel·lència artística de la nostra volguda Banda Municipal de València, tan unida al Palau des dels seus inicis i amb més de 100 anys de servici a la ciutadania”. Per últim ha desitjat als assistents “celebrar molts més aniversaris emblemàtics d'esta casa, que no em cansaré mai de dir que és la vostra”.

Etiquetas
stats