Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Colau fitxa un exconseller de CiU per impulsar la connexió dels tramvies

Pere Macias al Congrés com a portaveu de CiU la passada legislatura

elDiario.es Catalunya

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dilluns que ha encarregat a Pere Macias, conseller d'Obres Públiques de la Generalitat entre 1997 i 2001, la direcció estratègica de la connexió dels tramvies per la Diagonal. El projecte de connexió de les dues línies existents és una de les principals mesures previstes pel govern d'Ada Colau a nivell de mobilitat.

Macias, que fins l'octubre passat era diputat de CiU al Congrés dels Diputats, presideix actualment la Fundació Cercle d'Infraestructures. L'Ajuntament ha assegurat en nota de premsa que “vol comptar amb l'experiència professional de Macias en matèria d'infraestructures i xarxa tramviària”. El convergent va ser l'encarregat, com a conseller de l'últim govern de Jordi Pujol, del projecte d'implantació del Trambaix i el Trambesòs a Barcelona.

El projecte d'unificació de les dues xarxes era una de les promeses electorals de Barcelona en comú, però l'oposició no ho veu igual de clar. Fa un mes, tots els partits menys la CUP es van ajuntar malgrat les seves opinions diverses per a reclamar a Colau que busqués un projecte de consens. Més tard el consistori va presentar els informes tècnics encarregats sobre el projecte que situaven la proposta de l'equip de govern com la millor opció.

Etiquetas
stats