Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

La Universitat d’Estiu de Gandia ret homenatge al desaparegut Josep Sorribes

El professor Josep Sorribes.

0

La Universitat d’Estiu a Gandia retrà homenatge aquest dijous, 11 de juliol, a Josep Sorribes (València 1951-2024) ha estat un dels millors coneixedors de l’economia i la sociologia urbana del País Valencià. L'acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós i que està previst a partir de les 18:30 hores. La presentació del mateix serà a càrrec de Sergio Valero, de la Càtedra Alfons Cucó (Vicerectorat de Cultura i Societat de la UV) i Director del Departament d'Història Moderna i Contemporània. Carme Melo, Directora del Centre Internacional de Gandia de la UV, i Vicent Soler, de la Fundació Ernest Lluch.

Amb posterioritat començarà (19 hores) la taula redona que sota el títol de 'Josep Sorribes: l'arrelament en el territori des de l'acció social, la política i la investigació' estarà composta per Josepa Cucó, Catedràtica d'Antropologia de la UV; Oriol Nel·lo, professor titular de Geografia de la UAB i membre de l'IEC; Evarist Caselles, Historiador i Urbanista, i Juan Carlos Colomer, historiador i professor titular de Didàctica de les Ciències Socials de la UV. La taula estarà moderada per Néstor Novell, economista i coautor amb Sorribes de 'Nou viatge pel País Valencià' i de 'Notícia del País Valencià', considerat com el successor de 'Nosaltres, els valencians' (1962) de Fuster.

Josep Sorribes va ser Professor d’Economia Regional i Urbana (1973-2016) ha impartit docència en La Facultat d’Economia i en la de Ciències de la Sociologia i ha sigut investigador adscrit a l’IIDL, Institut de Desenvolupament Local, de la Universitat de València. Conferenciant habitual i col·laborador de El País, L’Espill, el diario.es i moltes altres publicacions periòdiques. És autor, coautor i/o director o coordinador d’una extensa obra. També va ser cap de gabinet de l'alcalde de València Ricard Pérez Casado (1983-1989), des d'on va viure les grans transformacions de la capital en els anys huitanta. En la dècada de 2010 va impulsar la plataforma Aula Ciutat.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats